lunes, 7 de mayo de 2012

TROBADES 2012



Estimades famílies:
Des d'aquestes línies vos informem i al mateix temps vos invitem a participar en la celebració dels 25 anys de les Trobades de les Escoles en Valencià que enguany se celebraren el diumenge dia 13 de maig en el Passeig de l'Albereda de la ciutat de València.
El fi d'aquestes Trobades és celebrar una gran festa per la Llengua reunint al professorat, pares, mares i alumnat per a gaudir d'un dia de diversió amb música, tallers i moltes activitats per a tots i totes.
L'AMPA amb ajuda d'un grup de monitores de menjador ha preparat un taller perquè tot@s l@s que s'acosten confeccionen un detall que els serà útil i entretingut.

Vos esperem el diumenge 13 de maig en l'Albereda a partir de les 12 hores. A aquest link teniu el programa de la setmana.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Estimadas familias:
Desde estas líneas os informamos y al mismo tiempo os invitamos a participar en la celebración de los 25 años de las Trobades de les Escoles en valencià que este año se celebraran el domingo día 13 de mayo en el Paseo de la Alameda de la ciudad de Valencia.
El fin de estas Trobades es celebrar una gran fiesta por la Lengua reuniendo al profesorado, padres, madres y alumnado para disfrutar de un día de diversión con música, talleres y muchas actividades para todos y todas.
El Ampa con ayuda de un grupo de monitoras de comedor ha preparado un taller para que tod@s l@s que se acerquen confeccionen un detalle que les será útil y entretenido.

Os esperamos el domingo 13 de mayo en la Alameda a partir de las 12 horas. Arriba está el link con el programa de la semana.

No hay comentarios: