martes, 21 de febrero de 2017

US ESPEREM PROPER 14 MARÇ AL COLE PER A COMENÇAR LES FALLES JUNTS!!! | OS ESPERAMOS EL PRÓXIMO 14 DE MARZO EN EL COLE PARA EMPEZAR LAS FALLAS JUNTOS!!!!!
"L'AMPA DEL COL·LEGI MESTALLA AMB LA COL·LABORACIÓ DE LA DIRECCIÓ DEL COL·LEGI INFORMEN A LA COMUNITAT ESCOLAR:"

COM SEMPRE L’ULTIM DIA DE COLE ABANS DE FALLES 14 DE MARÇ A LA VESPRADA CREMAREM LA FALLA DEL COL·LEGI MESTALLA.

VOLEM REALITZAR LA FALLA AMB LA COL·LABORACIÓ DE TOTA LA COMUNITAT ESCOLAR QUE VULLGA PARTICIPAR.

EL TEMA D'ENGUANY ÉS “FA 25 … DINS DE 25” un tema relacionat amb el temp coses que hi havien fa temps i coses que podrien existir al futur, així que poseu-vos mans en l’obra, poseu en marxa la màquina de pensar anomenada cervell i porteu els vostres ninots per a que isca una falla super xula.

ELS MATERIALS, COM JA SABEU, HAN DE SER CARTONS, PAPERS, TE-LES, ETC., I NO ES PODEN UTILITZAR PLÀSTICS DE CAP TIPUS. QUALSEVOL TREBALL SERÀ VÀLID, EL MES IMPORTANT ÉS FER QUELCOM ENTRE TOTS PERQUÈ TOTS HO DISFRUTEM (RECORDANT SEMPRE EL LEMA DE LA FALLA)
ELS NINOTS ELS PODREU PORTAR AL COL.LEGI A PARTIR DEL 29 DE FEBRER I FINS AL 14 DE MARÇ I NO OBLIDEU POSAR EL NOM I EL CURS EN CADA NINOT.
Com l’any passat tindrem el “NINOT INDULTAT” que será sel.leccionat per la fallera i el faller d’honor que tindran el privilegi de pegar-li foc a la foguera de la falla. No oblideu presentar-vos si voleu eixir elegits, deixeu les vostres dades en el despatx del AMPA.

LA FALLA S'EXPOSARÀ EN EL PATI DEL COL·LEGI L’ULTIM DIA DE CLASE A PARTIR DE LES 13:00H. I ES CREMARÀ A PARTIR DE LES 17:00h. DEPENENT DELS BOMBERS ELS XIQUETS QUE TENEN EXTRAESCOLARS ESTARAN AMB ELS SEUS MONITORS FINS AL TERMINI DE L’ACTIVITAT.

AGRAÏM LA VOSTRA COL.LABORACIÓ I ESPEREM, ENTRE TOTS, FER UN BONA FESTA DE FALLES.

____________________________________

-->
EL AMPA DEL COLEGIO MESTALLA CON LA COLABORACIÓN DE LA DIRECCIÓN DEL COLEGIO INFORMAN A LA COMUNIDAD ESCOLAR:

COMO SIEMPRE EL ULTIMO DIA DE COLE ANTES DE FALLAS 14 DE MARZO POR LA TARDE QUEMAREMOS  LA FALLA DEL COLEGIO MESTALLA.

QUEREMOS REALIZAR LA FALLA CON LA COLABORACIÓN DE TODA LA COMUNIDAD ESCOLAR QUE QUIERA PARTICIPAR.
TODOS PUEDEN PARTICIPAR.
EL TEMA  DE ESTE AÑO APROVECHANDO EL 25 ANIVERSARIO DEL COLE ES  “HACE 25 … DENTRO DE 25” un tema relacionado con el tiempo cosas que habían en el pasado y cosas que podrán existir en el futuro, así que poneros manos a la obra, poned en marcha la máquina de pensar llamada cerebro y traed vuestros “ninots” para que salga una falla super chula.

LOS MATERIALES, COMO YA SABÉIS, HAN DE SER CARTONES, PAPELES, TELAS, ETC., Y NO SE PUEDEN UTILIZAR PLÁSTICOS DE NINGÚN TIPO.
CUALQUIER TRABAJO SERÁ VÁLIDO, LO IMPORTANTE ES HACER ALGO ENTRE TODOS PARA QUE TODOS LO DISFRUTEMOS (RECORDANDO SIEMPRE EL LEMA DE LA FALLA)

LOS NINOTS LOS PODRÉIS TRAER AL COLEGIO A PARTIR DEL 27 DE FEBRERO  Y HASTA EL 14 DE MARZO Y NO OLVIDEIS PONER EL NOMBRE Y EL CURSO EN CADA NINOT.
Como el año pasado tendremos el “NINOT INDULTAT” que será seleccionado por la fallera y el fallero de honor  que tendrán el privilegio de prender la mecha de la hoguera de la falla. No olvidéis presentaros si queréis salir elegidos, dejad vuestros datos en el despacho del AMPA.

LA FALLA SE EXPONDRÁ EN EL PATIO DEL COLEGIO EL ULTIMO DIA DE CLASE A PARTIR DE LAS 13:00H Y SE QUEMARÁ A PARTIR DE LAS 17:00H DEPENDIENDO DE LOS BOMBEROS. LOS NIÑOS QUE TIENEN  EXTRAESCOLARES ESTARÁN CON SUS MONITORES HASTA FIN DE ACTIVIDAD.

AGRADECEMOS DE ANTEMANO VUESTRA COLABORACIÓN Y ESPERAMOS, ENTRE TODOS, HACER UNA BUENA FIESTA DE FALLAS.