martes, 15 de febrero de 2011

Comencem a organitzar les TROBADES 2011

Vos comuniquem que l’organització de l’edició de 2011 de les Trobades d’Escoles en Valencià de la ciutat de València ja ha començat. Aquest encontre on solen reunir-se milers de participants, es farà enguany a la pedania de Borbotó, un xicotet nucli que es troba enmig de l’horta, prop de
Godella i Montcada, però dins del terme de la ciutat. I, a més a més, seran molt prompte, el diumenge 17 d’abril de 2011.
Des de l’AMPA del Col·legi Mestalla ens hem fet el propòsit de participar-hi, com tots els anys, i ens hem posat ja en marxa, per tal de contribuir al finançament, que enguany està molt difícil (zero subvencions), a l’organització dels tallers, a la seua difusió… Així que si voleu podeu també afegir-vos de la manera que vulgueu. Com? Per a començar podeu fer-ho en qualsevol de les següents activitats:
Comprant la rifa:
· Les paperetes són a 1 € (baratetes, ja vegeu!). Es premiarà la número que coincidisca amb els quatre últimes xifres del cupó pro-cecs dels dies la setmana del 4 al 8 d’abril de 2011. És a dir, 5 dies, 1 premi de 120 € cada dia (però, alerta, que caduquen als 15 dies).
· A les famílies que compren 4 paperetes o més, els serà regalada una carpeta de les Trobades per a cada un dels fills o filles matriculades al centre (se vos entregaran per a les Trobades).
· Estan a la venda al local de l’AMPA, totes les vesprades de dilluns a dijous.
Comprant les samarretes:
· Tenen un preu de 8 €. Són menys baratetes que la rifa, però són molt xules. Estan dissenyades per Mariscal i amb motius de les Rondalles d’Enric Valor, escriptor del qual celebrem enguany el centenari del naixement.
· Tindrem un mostrari de tallers a l’AMPA perquè pugueu encomanar la que millor vos pare. El pagament és per anticipat (ja vos havíem dit que finançar-les, enguany, està difícil!!!)
Col·laborant en la preparació i realització de les Trobades:
· Ajudant en la planificació i confecció del taller.
· Fent la pancarta del Cole.
· Organitzant l’assistència a Borbotò i el muntatge del taller.
· Aportant el vostre treball i la vostra creativitat perquè tinguem una jornada divertida i participativa.
Així que des de l’AMPA, vos animem a tota la nostra comunitat educativa (alumnat, profes, personal no docent, mares, pares, iaias, iaios…) a participar en aquesta jornada de la manera que més fàcil, interessant i/o divertida vos resulte.
Per això, volem ja donar-vos les gràcies a totes les persones que heu recolzat la convocatòria d’enguany dels Premis Sambori presentant els vostres contes, triant els nostres candidats o difonent les seues bases. D’aquesta manera podrem continuar la bona trajectòria del col·legi en aquestos premis, on hem sigut en anteriors edicions un dels centres que ha estat molt, però que molt premiat.
Nosaltres ens posem ja en marxa. Continuarem informantvos mitjançant el blog i a la nostra seu.

2 comentarios:

Caterina dijo...

Em sembla molt interessant la vostra proposta! La meua germana estudia un master online d'educació infantil i la veritat és que a vegades li resulta difícil trobar activitats divertides per fer. Us felicito!

Anónimo dijo...

Les samarretes son de deveres molt xules!! Val la pena comprar-les.