martes, 11 de mayo de 2010

XXIII Trobada d’escoles en Valencià 2010

Bé, amics i amigues la XXIII Trobada d’escoles en Valencià a la nostra ciutat ja està ací!!! Tal com vos anunciàrem, el proper diumenge 16 de Maig al Carrer Guàrdia Civil i voltants del nostre barri veí de Benimaclet ens reunirem les comunitats educatives dels centres escolars que fan educació en valencià a la ciutat de València per el camí recorregut des que s’encetà la normalització del valencià com a llengua curricular i expressar el desig de continuar endavant amb aquest procés.
Ho farem com sempre amb un to lúdic i festiu i, per això, s’ha dissenyat un programa amb un grapat d’activitats que esperem que atraguen a molta gent, xicoteta i gran.
Vos fem un resum de les activitats que hi haurà, encara que, si esteu interessats, podeu consultar-lo complet a la web d’Escola Valenciana (
http://www.escolavalenciana.com/).
- 10 hores: Cercavila pels carrers de Benimaclet, amb participació de la Banda de música de Benimaclet, la Colla de Dolçaines i Tabals “Estrela Roja de Benimaclet” i El Grup de Gaites Centuria.
- 11 hores a 13:30 hores: 55 Tallers de Manualitats i activitats educatives organitzats pels diferents centres educatius participants (Els i les “mestalleres” també participarem amb un taller de penjolls i clauers, que estarà al carrer Vicent Barrera, travessia del C/Guàrdia Civil).
- 11:30 hores: Contacontes Ricardo amb Contes a la Maleta.
- 12 hores: Partides d’Escacs simultànies amb la participació de grans mestres valencians d’escacs.
- 12 hores a 15 hores: Fira de la Música en Valencià, amb presentacions i entrevistes en directe a grups del Col.lectiu de músics i cantants en Valencià Ovidi Monllor.
- 16 hores a 19 hores: Actuacions musicals en directe: The Rock Roaches, Atzembla i Naia.
Com podeu vore, un programa ampli per a passar-ho bé en companya de tots i totes aquells que estem per la normalitat de l’ús del valencià a l’escola. Per això, des de l’AMPA del col.legi públic MESTALLA, volem convidar-vos a tots vosaltres a participar en elles de la manera que més vos abellisca: a la nostra “paraeta”, passejant, fent tallers……
¡Ja sabeu, vos esperem! Diumenge 16 de Maig a Benimaclet

No hay comentarios: